TRAȘI PE DREAPTA LA ALEGERI?

0
198

Lovitură de grație dată de Marcel Ciolacu președintelui Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, dar și mai multor primari din județ. Liderul PSD a declarat, recent, că vrea ca primarii și președinții de Consilii Județene, care candidează din partea Partidului Social Democrat, să nu aibă mai mult de două mandate. Vizat de declarațiile lui Ciolacu, președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, care are deja două mandate, spune că nu poate comenta declarația liderului PSD, dar este de părere că această măsură s-ar aplica doar … de la caz la caz… Acesta a adăugat că, cel puțin teoretic, deciziile se iau în baza unor discuții …bine gândite.

Președintele Consiliului Județean Buzău mai spune că s-a mai pus în discuție acest demers, considerat de el a fi ,,o idee bună”, însă acesta este neconstituțional.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, este de acord că o reformă în acest sens nu este constituțională, dar spune că o astfel de măsură poate fi luată la nivelul partidului.

Petre Emanoil Neagu declară că va candida, din nou, din partea PSD, pentru un mandat de șef al Consiliului Județean. În ceea ce privește susținerea sa din partea partidului, lucrurile sunt mai mult neclare…

Mai în glumă, mai în serios, Neagu recunoaște că există unele …neînțelegeri, dar este ceva normal, după părerea sa.

În județul Buzău, există și mulți primari PSD care se află la conducerea admininistrației locale, de 2 mandate. Printre aceștia se află și primarii din municipiile Buzău și Râmnicu Sărat, Constantin Toma, respectiv Sorin Cîrjan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

59 + = 60