NUNȚI MAI SCUMPE, ÎN 2023. PRESTATORII DE SERVICII ȘI-AU MĂRIT TARIFELE CU PÂNĂ LA 20%

0
243

Cuplurile  care își doresc o nuntă în această toamnă vor plăti mai mult pentru organizare. Specialiștii din domeniu spun că prețurile pentru majoritatea serviciilor s-au mărit chiar și cu 20%. Atât Dj-ii, cât și fotografii au adăugat cel puțin 500 de lei în plus la tarife.

Organizatorii de evenimente spun că tendința în rândul tinerilor este să-și aleagă bine invitații, astfel să ajungă la un număr mult mai restrâns de persoane.

După pandemie s-au schimbat puțin  lucrurile în sensul diminuării numărului de invitați.Dacă înainte se organizau nunți cu 100-200 de persoane, acum  sunt și nunți extrem de  restrânse, chiar și cu 4-8 invitați, adică doar mirii și nașii, un trend al micro weddingului.Dacă vorbim în schimb de o nuntă de la A la Z, cea tradițională,cu meniuri, băuturi incluse, buchete, tortul, ar porni de la 10.000 euro.

Dacă serviciile unui DJ anul trecut erau în jur de 2.000 de lei, în acest an suma va crește cu 500 de lei. Regula se aplică si pentru fotografi.

Specialiștii din domeniu spun că o planificare corectă, dar și pretenții concise ale mirilor ar putea ajuta la o economisire substanțială. Rezervările făcute din timp vor asigura și un preț mai bun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 4 =