OBIECTE CARE AU APARȚINUT LUI FREDDY MERCURY, SCOASE LA LICITAȚIE

0
183

Fanii legendarului artist Freddie Mercury sunt așteptați la Londra, pentru a vizita o expoziție inedită. Vor putea admira, dar și cumpăra mii de obiecte care au aparținut solistului trupei Queen. Printre obiectele rare se numără versuri scrise de mână, artă și piese de colecție. Obiectele care au aparținut lui Freddie Mercury vor fi expuse public timp de o lună, iar ulterior, casa de licitaţii Sotheby’s va scoate o parte dintre ele la vânzare. În centrul atenției la licitație se va afla celebrul pian Yamaha de culoare neagră al lui Freddie Mercury, la care a compus piesa ”Bohemian Rhapsody” în anul 1975. Instrumentul are un preț estimat de vânzare între două și trei milioane de lire sterline.

Printre obiectele care vor putea fi cumpărate la licitație se numără coroana regală şi mantia pe care Freddie le-a purtat pe scenă în cadrul turneului Queen din anul 1986. Acestea sunt estimate între 60.000 şi 80.000 de lire sterline.

Fanii solistului Queen vor putea cumpăra la licitație și un pieptene din argint pentru mustaţă marca Tiffany & Co, ce are un preţ estimat între 400 şi 600 de lire sterline.

Versurile scrise de mână de Fedddie Mercury pentru piesa „We Are The Champions” au un preţ estimat între 200.000 şi 300.000 de lire sterline, iar cele pentru piesa „Killer Queen” au un preţ estimat între 50.000 şi 70.000 de lire sterline.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 4 =