NOI LUCRĂRI PE UNIRII

0
204

Șoferii care tranzitează bulevardul Unirii, cea mai importantă arteră a muncipiului Buzău, sunt sfătuiți să evite, în perioada următoare, tronsonul dintre Parcul Sfinții Îngeri și strada Patriei. Și asta pentru că, pe acest segment al bulevardului, au început forările orizontale pentru înlocuirea conductelor de apă. Prima bandă, de lângă trotuar, pe sensul de mers dinspre Calea Eroilor, a fost închisă deja și traficul se desfășoară pe o singură bandă. În aceste condiții, conducătorii auto ar trebui să opteze pentru trasee alternative pentru a evita să piardă timpul în trafic.

Până acum lucrările de înlocuire a conductelor de apă de pe Bulevardul Unirii nu au creat prea mare deranj în traficul rutier, care s-a desfășurat în condiții de șantier, dar fără blocaje prea mari.

Pe Unirii Nord conducta a ajuns deja la intersecția cu Bulevardul Bălcescu și mai sunt de amplasat doar căminele și să se facă racordările. După cum apreciază lucrătorii, forajul orizontal de pe Unirii ar putea fi gata în două săptămâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + = 14