EXCLUSIV « SCURT PE 2 »

0
377

Unde sunt amplasate punctele de prim ajutor pentru cei care au nevoie de asistență pe timp de caniculă, care sunt ideile smart ce vor benefia de finanțare publică, ce investiții în infrastructură sunt în derulare la Rm. Sărat și cum au fost premiați elevii care au luat punctaj maxim la evaluare, aflați doar din noua ediție a publicației Scurt pe 2 care apare în fiecare zi de vineri.

Mai puteți afla despre Universitatea de Vară de la Rm. Sărat, despre noul proiect internațional pentru Tinutul Buzăului și despre viitorul drum expres Buzau –Brăila. Nu ratați nici interviuri, în exclusivitate, cu medici buzoieni și sfaturi despre cum sa vă hidratați corect pe timpul verii. Numai în paginile Scurt pe 2 găsiți și rubrica jurnalistului Mihai Pavelescu despre premierele din industria telecomunicațiilor, dar și horoscopul săptămânii și sfaturile de la medicii specialiști.

Cel mai îndrăgit ziar de weekend se poate cumpăra de la toate chioșcurile de profil din Buzău și Rm. Sărat.

Cereţi la difuzorii de presă din Buzau și Rm. Sarat  publicația „Scurt pe 2” şi veţi primi în același preț şi suplimentul „Talciocul Buzoian” cu sute de anunțuri, de mică și mare publicitate din tot județul. Puteți vinde sau cumpăra aproape orice printr-un anunt gratis decupând talonul pe care il regăsiți în suplimentul „Talciocul buzoian” ce însoțește publicația Scurt pe 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =