TOT MAI MULȚI TINERI PRINȘI CU DROGURI

0
175

Tot mai mulți tineri buzoieni consumă droguri. Este constatarea polițiștilor care s-au confruntat, în ultima perioadă, cu nenumărate cazuri, fie la controalele în trafic, fie în timpul patrulărilor în parcuri sau pe stradă.

Cel mai recent caz a fost înregistrat luni seară, când polițiștii aflați în patrulare pe străzile municipiului Buzău au observat un grup de tineri. Nimic suspect până în momentul în care tinerii și-au dat seama că au fost observați de oamenii legii. Pentru că au început să se agite, adolescenții au fost legitimați de polițiști, iar la controlul corporal asupra unuia dintre buzoieni oamenii legii au găsit etnobotanice.

Și nu este singurul caz de acest gen. În weekend, în timpul unor ample controale în trafic, mai mulți buzoieni au fost prinși drogați la volan. Mai mult, tinerii aveau substanțe interzise și de rezervă, în mașină.

Polițiștii buzoieni spun că astfel de acțiuni vor fi organizate zilnic, iar în weekend cu efective sporite, în tot județul, pentru a descuraja consumul de droguri și alcool, un fenomen tot mai îngrijorător printre tineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

65 + = 68