ÎNSCRIERI PENTRU PANOURI FOTOVOLTAICE

0
205

Zi importantă, vineri, pentru buzoienii care vor să-și instaleze panouri fotovoltaice cu bani de la stat. 9 iunie este prima zi în care ei vor putea depune cererile de înscriere în Programul Casa Verde Fotovoltaice. Startul înscrierilor în program s-a dat pe 19 mai, dar anul acesta, în premieră, cererile pot fi depuse pe regiuni.

Județului Buzău îi vine rândul pe 9 iunie, perioada 9 – 13 iunie fiind rezervată înscrierilor pentru județele din Regiunea Sud-Est, din care face parte Buzăul. Pentru Regiunea Sud-Est este alocat un buget de 212.400.000 lei. Înscrierea începe la ora 10:00 în prima zi și continuă până în cea de a treia zi, la ora 23:59.

Trebuie însă menționat că ​bugetele alocate primelor două sesiuni de finanţare în Programul „Casa Verde Fotovoltaice”, pentru Regiunile București Ilfov și Nord – Vest, au fost epuizate în numai câteva minute de la demararea înscrierilor. Buzoienii care vor să-și instaleze panouri fotovoltaice pot primi subvenții de până la 20 de mii de lei de la stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

47 + = 51