DEPUTATUL BUZOIAN GABRIEL AVRĂMESCU, GAZDĂ LA PARLAMENT PENTRU ELEVI DIN RM. SĂRAT

0
191

Deputatul Gabriel Avrămescu a anunțat pe contul său de pe rețelele de socializare că un grup de elevi din Rm.Sărat au fost oaspeți de seamă în Parlamentul României .

 “48 de elevi de la Colegiul Național „Alexandru Vlahuță” din Râmnicu Sărat, au sărbătorit, în avans, Ziua Internațională a Copilului cu o vizită în Casa Poporului! Veseli, colorați și curioși, elevii au descoperit clădirea care ocupă în Cartea Recordurilor locul 1 în lume la capitolul clădiri administrative – pentru uz civil – și locul 3 în lume din punct de vedere al volumului. Îndrumați de profesorii lor, Stanciu Camelia și Țârdeanu Viorica Georgeta, tinerii au dorit să afle cât mai multe despre procesul legislativ, despre cum iau naștere legile, care sunt aspectele de care ținem cont atunci când le dezbatem și cum arată locul în care votăm legile” a declarat președintele PNL Buzău.

Deputatul liberal a mai spus că împreună cu grupul  elevi au vizitat sala Unirii, locul în care, legenda spune, tavanul ar trebui să se deschidă, pentru ca elicopterul prezidențial să poată ateriza în sală.

“De altfel, de fiecare dată când tinerii vizitează prima oară acest loc, par prinși la granița dintre prezent și trecut, dintre poveste și realitate și dintre cărți de istorie și zile de sărbătoare. Întrebările lor sunt combinația perfectă dintre practic și legende urbane, iar eu și senatorul Vlad Mircea Pufu ne bucurăm de fiecare dată să fim gazde tinerilor de acasă, dornici de informație și implicare. La mulți ani, dragi copii!” a ținut să transmită deputatul Gabriel Avrămescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

21 + = 26