ACCIDENT MORTAL, ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP, LA RM SĂRAT!!!

0
186
Foto cu caracter ilustrativ

O femeie în vârstă de 70 de ani a decedat astăzi în urma unui accident rutier, ce a avut loc, în jurul prânzului, la Rm Sarat.

Din primele date de la fața locului s-a stabilit faptul că un autoturism condus dinspre strada Toamnei către strada Digului, de către un șofer în vârstă de 72 de ani, din Râmnicu Sărat, a surprins și accidentat o femeie care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis.

Accidentul s-a soldat cu decesul pietonului, o femeie în vârstă 70 de ani, din Brașov.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Din cauza evenimentul rutier , traficul a fost dirijat la intersecția străzilor Pieței și Digului.

Conform informațiilor apărute în spațiul public, șoferul care ar fi acroșat femeia este un fost procuror din Râmnicu Sărat, în prezent avocat. Râmnicenii spun că zona în care s-a produs accidentul este aglomerată și periculoasă, iar ieșirea din acea intersecție se realizează cu mare dificultate. Oamenii solicită autorităților să ia măsuri urgente ca pe viitor să nu se mai înregistreze astfel de evenimente tragice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

69 + = 75