EUROPE DIRECT BUZĂU: „ENERGIA CENTRALELOR HIDROELECTRICE-SOLUȚIE PENTRU UN VIITOR DURABIL”

0
225

 EUROPE DIRECT BUZĂU – având ca structură gazdă Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău,  vă invită să participați marți, 23.05.2023 începând cu orele 10:00, la evenimentul: Energia centralelor hidroelectrice – soluție pentru un viitor durabil. Evenimentul se va desfășura în avalul Barajului de la Siriu la Hidrocentrala de la Cândești.

Evenimentul de informare și dezbatere, organizat în colaborare cu S.C. HIDROELECTRICA S.A. face parte din Planul de acțiuni al EUROPE DIRECT 2023 Prioritatea nr. 1 a Comisiei Europene – Pactul Verde European și este organizat în contextul actual generat de criza energetică .

Vor fi abordate următoarele subiecte:

  • Pactul Verde European;
  • Politicile europene în domeniul energiei și schimbărilor climatice precum și tipurile de energii alternative dezvoltate în România;
  • Despre energia centralelor hidroelectrice.

Va fi evidențiată importanța unui mediu sănătos, fără poluare și strategia Comisiei Europene pe probleme de mediu pentru următoarea perioadă.

Scopul evenimentului este acela de a informa participanții la eveniment referitor la viitorul Uniunii Europene, la politicile europene în domeniul energiei și schimbărilor climatice, tipurile de energii alternative dezvoltate în județul Buzău precum și despre Viitorul UE (post COFE), REPowerEU.

Persoanele de contact din partea EUROPE DIRECT Buzău sunt: Felicia  Vîjdea, și Marius Parfene-Banu, telefon 0238.414719, e-mail europedirectbuzau@cciabuzau.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

81 + = 87