ZILE PLINE DE ACTIVITĂȚI DISTRACTIVE LA “BUZĂU FEST” ȘI “ZILELE CHIȘINĂULUI”

0
260

Loredana, alături de Banda Agurida, vine la Buzău Fest. Timp de patru zile, buzoienii, și nu numai, vor asista la diferite activități recreative la Buzău și Sărata Monteoru, acolo unde vor avea loc cele două festivaluri îndrăgite de public: Buzău Fest și Zilele Chișinăului. Evenimentul programat să aibă loc în perioada 1 – 4 iunie 2023 va începe în Parcul „I.C. Brătianu” de pe Bulevardul Bălcescu, acolo unde vor avea loc mai multe activități destinate copiilor. Va urma deja celebra paradă cu torțe a soldaților romani, a gladiatorilor și a războinicilor daci.

Distracția se va muta apoi pe stadionul din Sărata Monteoru, unde vor avea loc reconstituiri istorice, ateliere meșteșugărești, concerte și multe alte surprize. Așadar, de pe 2 iunie, petrecerea se va muta la Monteoru, acolo unde publicul se va bucura de concerte de muzică populară și ușoară.

În 2023, cele două festivaluri vor costa 600.000 lei, cu 200.000 de lei mai mult decât anul trecut. În proiectul Consiliului Județean Buzău  se precizează însă că suma este una estimativă, deci poate suferi modificări.

Instituția va pune la dispoziție și anul acesta două autobuze etajate, care vor efectua curse gratuite între Buzău și Monteoru, între orele 11.00 – 19.00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

31 + = 34