HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 8 – 14 MAI 2023

0
219

Zodia Berbec

În această săptămână, mesajele sunt importante și pot aduce fericire. S-ar putea să simți că un membru al familiei încearcă să te influențeze, iar asta s-ar putea să nu fie prima oară. În loc să corectezi persoana sau să o înfrunți, ar trebui să îți dai seama că face acest lucru pentru că, de fapt, nu își poate controla propria viață. Ține cont că practicarea răbdării și a înțelegerii cu un membru al familiei este benefică. S-ar putea să fii foarte entuziasmat de o nouă idee de afacere și să fii gata să te arunci cu capul înainte. Poți folosi această energie într-un mod pozitiv. Poți face mai multe lucruri legate de acest proiect într-o singură zi decât ar putea majoritatea oamenilor într-o lună. Folosește-ți curajul și determinarea pentru a merge mai departe acum.

Zodia Taur

Contextul astrologic îți va activa casa comunicării și te va stimula să faci ceva aventuros în această perioadă. Atenție la modul în care comunici cu cei din jur, pentru că mesajele pot fi confuze și pot apărea neînțelegeri. Dacă ai stabilit să te vezi cu un prieten, asigură-te că fiecare dintre voi a înțeles exact ora și locul întâlnirii. Este momentul perfect al anului pentru a face ceva diferit, iar asta ar putea începe cu o schimbare a aspectului fizic. S-ar putea să primești câteva haine noi și să începi să porți accesorii la care până acum nici nu te uitai. Acesta este un moment bun să strălucești.

Zodia Gemeni

S-ar putea să cheltui destul de mult pe ceva legat de educație. Este posibil ca un membru al familiei să își finalizeze studiile și să contribui la un cadou foarte frumos, în semn de apreciere. Totodată, este posibil să iei decizia să urmezi niște cursuri și să plătești o taxă de școlarizare pentru tine. De asemenea, ai putea fi tentat să petreci mai mult timp afară, în natură, unde te poți concentra mai bine asupra lucrurilor care se întâmplă în interiorul tău.

Zodia Rac

Este o perioadă în care o mică schimbare pozitivă îți poate aduce multă bucurie. Dacă de obicei îi lași pe ceilalți să aibă propria opinie, de data asta s-ar putea să simți nevoia să le demonstrezi că argumentele lor nu sunt corecte. Ar trebui să te pregătești psihic pentru dezbateri destul de aprinse. Un anumit ajutor poate veni dintr-o sursă surprinzătoare. O persoană pe care abia o cunoști ar putea fi dispusă să se implice într-o situație dificilă pentru tine. Acest lucru ar putea fi începutul unei conexiuni importante în viața ta, dar mai întâi trebuie să îți deschizi brațele pentru a o primi.

Zodia Leu

Este posibil să te abții să creezi artă pentru că îți este teamă că ceilalți îți vor critica munca. Acest lucru este nedrept pentru tine. Este posibil să fii chemat la un interviu pentru un loc de muncă la care ai aplicat acum câteva luni. Totodată, superiorii te-ar putea surprinde cu o șansă neașteptată de a avansa la actualul loc de muncă.

Zodia Fecioară

S-ar putea ca lucrurile pur și simplu să nu funcționeze în această săptămână. Poate exista un dezacord între ceea ce dorești să faci și mijloacele prin care vrei să îți atingi obiectivele. Asta nu înseamnă că nu o să mai reușești niciodată să faci ce ți-ai propus acum, doar că va trebui să te străduiești mai mult să găsești o soluție. Totodată, este posibil să apară probleme legate de sectorul locuinței. S-ar putea ca în această perioadă să nu te poți bucura de confortul cu care ești obișnuit. Este posibil să fii în mișcare săptămâna asta, caz în care vei vedea lucruri noi și vei întâlni oameni noi.

Zodia Balanță

Pot apărea oportunități de a socializa și de a cunoaște oameni noi în această perioadă, dar s-ar putea să te confrunți cu incertitudini în această privință. Este posibil să nu îți dorești să fii în centrul atenției sau să mergi undeva unde nu cunoști pe nimeni. Ține cont că această experiență te poate ajuta să îți schimbi modul de gândire. Fă ceea ce știi să faci cel mai bine și concentrează-te pe a-i face pe alții să se simtă confortabil. Dacă elimini orice așteptare legată de ceea ce ar putea sau nu să se întâmple, te poți distra cu adevărat. Este un moment bun pentru a ieși din zona de confort și pentru a-ți schimba rutina, dacă asta îți dorești.

Zodia Scorpion

Te poți confrunta cu întârzieri și devieri de traseu în această perioadă, așa că ar fi bine să îți acorzi un timp suplimentar sau să amâni deplasările care nu sunt urgente. Astrele te îndeamnă să rămâi flexibil, astfel încât să poți evita orice obstacole cu ușurință. Nu este o perioadă favorabilă nici în ceea ce privește planurile de călătorie. Ai putea să plătești prețuri mai mari și să nu obții ceea ce vrei. Dacă ești în căutarea unei noi povești de dragoste, ai putea întâlni pe cineva compatibil. Este ca și cum ai fi lovit de săgeata lui Cupidon.  Dacă ești deja într-o relație, poți avea parte de clipe extrem de romantice.

Zodia Săgetător

Câțiva pași mici te vor pune pe drumul cel bun. Este posibil să ai câteva idei bune când vine vorba de investiții, pe care nu ai reușit încă să le pui în practică. Astrele te vor susține, așa că este un moment bun să iei măsurile necesare. Este posibil ca șefii să revizuiască întregul sistem și regulamentul de la locul de muncă să se schimbe. De asemenea, este posibil să iei tu decizia de a schimba anumite lucruri pentru a-ți crește productivitatea. Odată cu schimbarea rutinei s-ar putea să descoperi că în acest mod îți vei putea termina și munca mult mai repede decât te-ai fi gândit până acum.

Zodia Capricorn

În această săptămână s-ar putea să fie nevoie să ajungi la un compromis pentru a găsi echilibrul în cuplu. Este posibil ca în ciuda compatibilității dintre tine și persoana iubită, să vă dați seama că aveți idei foarte diferite despre modul de gestionare a finanțelor. Este posibil ca tu să fii econom, iar partenerul de viață cheltuitor. De asemenea, este posibil ca tu să ai o abordare mai relaxată în privința banilor, iar celălalt să economisească fiecare ban în plus. Este un moment bun să vă ascultați unul pe altul. S-ar putea să nu cădeți de acord, dar comunicarea vă poate ajuta să vă apropiați mai mult.

Zodia Vărsător

Va fi o perioadă în care contextul astrologic îți va activa casa sănătății și a bunăstării. S-ar putea să fii hotărât să mănânci mai sănătos, dar să ai în jurul tău oameni care nu sunt atenți la dietă. Ar trebui să te gândești la unele strategii astfel încât să nu fii tentat de alimentele nesănătoase pe care ceilalți le pun pe masă. Vei primi în mod suprinzător sprijin din partea cuiva din familie. Acum îți va fi clar că această persoană te-a ascultat și te-a susținut de-a lungul timpului. Poate că nu ai observat din cauza problemelor din casă, dar ai putea descoperi că ești prețuit de cineva drag din familia ta.

Zodia Pești

În această săptămână, o poveste de dragoste surprinzătoare ar putea începe. Ai putea întâlni pe cineva care nu este genul tău, dar s-ar putea să fii dispus să îți încalci propriile reguli despre dragoste. Ești pregătit să gândești și să iubești în afara tiparelor obișnuite. Mașina ta te reprezintă în lume, deci este o ocazie bună să îi aduci îmbunătățiri. De asemenea, ai putea lua în considerare achiziționarea unui autoturism. Poți să faci un test drive cu o mașină de teren sau să te uiți să cumperi o mașină electrică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 6 =