CASAREA MAȘINILOR VECHI, AMÂNATĂ LA RM SĂRAT

0
314

Vești deloc bune pentru râmnicenii care sperau să-și caseze autovehiculele vechi de peste 15 ani și să obțină în schimbul lor 3.000 de lei. Primăria Râmnicu Sărat nu a fost inclusă în Programul privind casarea autovehiculelor uzate, finanțat din veniturile Fondului pentru mediu, chiar dacă, recent, Consiliul Local a aprobat alocarea sumei de 30.000 de lei, care ar fi permis casarea a 50 de autovehicule vechi. Autoritățile din Rm Sărat precizează că în prima etapă a programului privind casarea mașinilor uzate au fost incluse doar primăriile care s-au înscris cu un număr mare de autovehicule.

Reprezentanții Primăriei sunt convinși că mulți râmniceni erau interesați de acest program, însă aceștia nu trebuie să-și piardă speranțele, pentru că vor putea să-și caseze autovehicule uzate în următoarele etape.

Stimulentul pentru casare, în valoare de 3.000 lei, se acordă beneficiarului care a predat spre casare şi a radiat din circulaţie şi din evidenţa fiscală un autovehicul uzat. Din această sumă,  2.400 lei sunt bani alocați din Fondul pentru mediu, iar restul, 600 lei, sunt suportați din surse proprii de către administrația locală. Scopul programului privind casarea autovehiculelor uzate îl constituie îmbunătăţirea calităţii mediului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

74 + = 82