SOLDUL DE PE CARDURILE DE ENERGIE, VERIFICAT ȘI DE POȘTAȘI

0
366

Beneficiarii ajutorului de 1.400 de lei, bani ce pot fi folosiți de persoanele cu venituri mici pentru plata facturilor la energie, vor putea afla câți bani mai sunt disponibili pe card chiar de la poștașii care-i vizitează, după cum apare într-un proiect de ordonanță aflat în dezbatere publică.

La modul concret, sistemul informatic folosit de Poșta Română va trebui să permită interogarea soldului disponibil pentru fiecare card de energie, în timp real, inclusiv să poată fi posibilă afișarea soldului disponibil pe echipamentele PDA  utilizate de lucrătorii poștali.
Ajutorul temporar de stat, în valoare de 1.400 de lei poate fi folosit pentru plata facturilor, curente sau restante,  la energie electrică, energie termică centralizată, gaze, butelie, lemne pentru foc, păcură, peleți și alte materiale de încălzire.
Beneficiari ai ajutorului pot fi persoanele cu venituri mici, de până la 2.000 de lei pe lună, printre care pensionarii ori persoanele cu dizabilități, dar și persoanele sau familiile care primesc ajutor social.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

36 + = 41