DE 1 MAI, PE LITORAL, SUNT AȘTEPTAȚI PESTE 100 DE MII DE TURIȘTI

0
181

Pentru minivacanța de  1 mai toate trenurile, locomotivele și vagoanele aflate în parcul activ al CFR Călători vor fi scoase pe teren. Cele mai multe vor merge în direcția litoralului și asta pentru că există o cerere extrem de crescută în această direcție.

Potrivit reprezentanților CFR, aceștia au suplimentat cu 30%, față de un weekend normal, numărul locomotivelor și al vagoanelor care vor circula în această perioadă.

Reprezentanții CFR spun că, în acest moment, cu greu mai pot fi găsite bilete de întoarcere dinspre litoral, pe data de 1 mai. Aceștia recomandă ca în momentul în care pasagerii își cumpără un bilet dus, să își ia unul și pentru întoarcere pentru a evita situația în care aceștia ar putea rămâne fără bilet.

Turiștii care  ajung pe litoral, indiferent de stațiunea pentru care au optat, vor avea o minivacanță plină de distracții. LaConstanța ei vor putea participa la un festival de muzică electronică.

Turiștii vor mai putea lua parte și la petrecerile exclusiviste din cluburi sau vor putea participa la festivalurile gastronomice.

Cei care au preferat sudul litoralului, vor putea participa la un festival de muzică trap, acolo unde sunt așteptați 100 de artiști și peste 50.000 de participanți ori, pot participa chiar la un festival de muzică rock, unde vor fi mai puțini oameni.

Turiștii care vor să petreacă pe plajă, sub cerul liber, vor rămâne în continuare în Vama Veche, iar acolo sunt așteptați aproximativ 10.000 de turiști.

În toate stațiunile, reprezentanții din turism au transmis că se așteaptă ca în acest weekend prelungit să ajungă peste 100.000 de mii de turiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

56 + = 63