COMENZI RECORD DE RĂSADURI

0
192
Foto:Arhiva

Solicitări record de răsaduri, în acest an, la Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare Legumicolă din Buzău. Cei care nu reușesc să ajungă până la sediul unității din municipiul Buzău comandă răsadurile online. Anul acesta, o treime din totalul vânzărilor este reprezentată de comenzile trimise prin curier, la români din alte județe. Datorită numărului foarte mare de clienți,  Stațiunea legumicolă din Buzău și-a înființat și un departament special pentru comenzile online.

Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare Legumicolă din Buzău are o gamă largă de răsaduri pentru agricultori, inclusiv din specii de legume mai puțin cunoscute, cum ar fi spanacul urcător, dovleacul șarpe, pepenele de iarnă, lufa sau buretele vegetal, castravetele mexican.

Un fir de răsad se vinde cu prețuri începând de 1,5 lei și până la 2,5 lei. Cea mai diversificată ofertă este la tomate, unde cercetătorii buzoieni pun la dispoziția clienților nu mai puțin de 32 de soiuri, dintre care șapte sunt roșii cherry. Prețul acestor răsaduri este de 2 lei firul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + = 8