ÎNVINȘI ÎN ULTIMA SECUNDĂ

0
194

Handbal Club Buzău a fost învinsă pe teren propriu de CSM București, scor 24-25 (la pauză 12-12), sâmbătă, 18 martie, în etapa a 21-a din Liga Națională de handbal masculin.

Prima repriză a fost cât se poate de echilibrată, atât Buzăul, cât și CSM succedându-se la conducere. Primii care au reușit să se desprindă la două goluri au fost oaspeții, 8 la 10, după un contraatac. Cu patru minute înainte de finalul primei reprize, CSM conducea cu 12 la 10, dar la cabine s-a intrat la egalitate, 12 la 12, după ce Bejinariu și Mironescu au punctat pentru Buzău.

Partea a doua a meciului a stat, de asemenea, sub semnul echilibrului, însă CSM a condus mai tot timpul. Diferența pe tabelă a rămas însă de 1-2 goluri, până spre final când buzoienii au egalat: 23 la 23.  Din păcate, două goluri semnate de Botea au făcut diferența în favoarea bucureștenilor. Cu 22 de secunde înainte de fluierul final, Mane a redus din diferență, Buzăul a mai avut șansa unei aruncări, însă cronometrul sălii a indicat finalul partidei, chiar înainte ca mingea să intre în poartă. A fost și motivul pentru care buzoienii au acuzat maniera brigăzii de arbitraj.

În urma eșecului cu CSM București, Handbal Club Buzău se află pe pozitia a 9-a a clasamentului, cu 25 de puncte, iar etapa viitoare vor juca în deplasare la Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 4 =