UN COPIL DE 1 AN ȘI UN ADULT, VICTIMELE UNUI INCENDIU IZBUCNIT AZI-DIMINEAȚĂ, ÎN JUDEȚUL BUZĂU

0
231

Update:

Conform ultimelor date, la momentul izbucnirii incendiului, în locuință se mai aflau 2 copii, de 2  și 4 ani, pe care unchiul lor i-a dus la vecini, pentru a fi în siguranță. Ei au fost evaluati medical de către pompieri, iar apoi  transportați la spital pentru evaluări de specialitate, fiind suspecți de intoxicație cu monoxid de carbon.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este jocul copiilor cu focul.

Stire inițială:

Doua persoane , dintre care și un copil de doar 1 an, au suferit arsuri în urma unui incendiu care a izbucnit, în această dimineață, în locuința lor, din localitatea Tăbărăști, com. Gălbinași, județul Buzău.

La fața locului s-au deplasat pompierii de la ISU Buzău,  cu 3 autospeciale dintre care: 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Incendiul s-a manifestat într-o cameră de locuit pe o suprafață de aproximativ 20 mp.  Au fost gasiți un copil în vârstă de 1 an cu arsuri gradul 1 și 2 , pe suprafața corpului de aproximativ 40%m  din primele estimari,  și un adult cu arsuri gradul 1 la membrele superioare. Cele două victime au fost transportate cu ambulanta SMURD  la UPU Buzău.

Incendiul a fost anunțat la ora 8:27 iar până la ora 9.00 era deja lichidat de pompieri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

89 + = 96