IDEI PENTRU UN ORAȘ VERDE

0
202

Buzoienii vor să trăiască într-un oraș verde. Cel puțin asta reiese din propunerile pe care le-au făcut în cadrul proiectului lansat recent de Primăria Buzău, prin care locuitorii orașului sunt invitați să vină cu idei și să arate ce și-ar dori să se realizeze pentru ca municipiul să fie unul prietenos cu mediul.

Cu doar câteva zile înainte de termenul final de înscriere a proiectelor, peste 20 de propuneri au fost primite de organizatori. Cei mai mulți buzoieni își doresc mai multe spații verzi, reamenajarea grădinilor din jurul blocurilor, locuri în care tinerii să poată petrece în aer liber. În schimb, alți buzoieni vor mai multe locuri special amenajate pentru depozitarea deșeurilor voluminoase din gospodării.

Buzoienii mai pot depune propuneri până la sfârșitul acestei luni. Ulterior, acestea vor fi făcute publice pentru ca buzoienii să poată alege proiectele câștigătoare.

Primăria Buzău pune la bătaie 100 000 de euro, cu care speră să poată fi implementate 3 proiecte până la sfârșitul anului. Dacă va fi nevoie, sumele vor fi suplimentate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

77 + = 80