BUZĂUL, PREZENT LA TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI

0
205

Consiliul Județean Buzău va participa, în perioada 23-26 februarie, la Târgul de Turism al României, cel mai mare eveniment al industriei ospitalității românești. În cadrul evenimentului, de la Centrul Expozițional Romexpo, din București, vor fi promovate destinațiile de vacanță cele mai atractive ale județului, precum și cel mai recent teritoriu acreditat UNESCO, Geoparcul „Ţinutul Buzăului”.

Pentru prima dată, judeţul Buzău va fi prezent, atât cu stand propriu, cât şi la standul oficial al României. Geoparcul „Ținutul Buzăului” va promova valorile românești alături de Geoparcul Internațional UNESCO „Țara Hațegului” şi de alte două geoparcuri aspirante, Oltenia De Sub Munte (din Vâlcea) și Carpaterra (din Brașov).

În cadrul târgului de turism, Consiliul Județean Buzău va lansa la nivel național aplicația “Descoperă Buzăul”, platformă online care ghidează turiștii înainte de a alege o destinație turistică din județ, prezintă oferta culturală a județului, precum și oferta de servicii turistice de cazare și masă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 1 =