„CITITOR DE NOTA 10”, UN NOU CONCURS PENTRU ELEVII BUZOIENI

0
218

Primăria Buzău îi provoacă pe tineri la lectură, printr-un nou proiect cultural sub egida „Buzăul citește”. Este vorba despre Clubul de lectură „Cititor de nota 10”, destinat elevilor de școală primară și de gimnaziu din municipiu.

Proiectul destinat încurajării lecturii în rândul  elevilor a fost lansat de Ziua Lecturii, sărbătorită pentru a doua oară la nivel național, pe 15 februarie.

Clubul „Cititor de nota 10” va fi organizat în perioada februarie-decembrie 2023, sub forma unui concurs desfășurat în trei etape: la nivel de clasă, de școală și, în final, de oraș. Elevii înscriși în club vor avea acces la o selecție de cărți, iar  competiția de lectură le poate aduce premii consistente în cărți și dispozitive electronice de lectură și studiu. În cadrul concursului se vor asigura premii în valoare de 4.000 euro.

Organizatorii vor acorda premiul I, care va consta într-o tabletă și un pachet cu cărți, un premiu al II-lea, care va fi însoțit de vouchere în cărți (fiecare voucher va avea o valoare de 500 lei) și un premiul al III-lea, constând în seturi de enciclopedii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 80 = 86