APARE UN NOU NUMĂR DIN « SCURT PE 2 »

0
214

Ce dezbateri au loc la Rm. Sărat privind soarta Spitalului Muncipal, ce clădire strategică din Buzău este pe punctul să pice la un cutremur mai mare, care sunt reclamațiile făcute la telefonul copiilor și de ce locul unde se desfășoară Drăgaica ar putea fi reorganizat, aflați din noua ediție a publicației Scurt pe 2, disponibilă la toate chioșcurile de ziare din Buzău și Rm. Sărat.

În paginile noului număr puteți afla despre detoxofierea organismului, despre spectacolele din februarie de la Teatrul George Ciprian, dar și despre inedita expoziție cu mobilierul lui Marghiloman. Mai puteți citi horoscopul săptămânii, sfaturi despre tratamente naturiste și agenda evenimentelor din weekend.

Cereţi la difuzorii de presă din Buzau și Rm. Sarat publicația Scurt pe 2 şi veţi primi în acelașii preț şi suplimentul Talciocul Buzoian. Sute de anunțuri, de mică și mare publicitate din județ vă așteaptă să le descoperiți în fiecare săptămână. Nu uitați, puteți vinde sau cumpăra aproape orice printr-un anunț gratis decupând talonul pe care îl regăsiți în suplimentul Talciocul buzoian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 68 = 76