HOROSCOP 28 OCTOMBRIE – 3 NOIEMBRIE 2022

0
225

Berbec – Cei dragi apelează la sprijinul tău material pentru a-și rezolva mofturile personale. Fii prudent dacă trebuie să iei decizii sau să vorbești în public, pentru că mentalul este suprasolicitat și obosit.

Taur – Este rost de a primi bani dintr-o colaborare sau dintr-un împrumut, însă poate intra în discuție și o nouă colaborare. Se vor evidenția, de asemena, moștenirile și partajele personale și profesionale.

Gemeni – Treburile cotidiene alcătuiesc tema principală, astfel că ești nevoit să te concentrezi pe mai multe subiecte deodată. Alege prioritățile și ai încredere că vei rezolva totul corect și la timp. Ai de pus la punct relația cu partenerul de viață.

Rac – Cei dragi au nevoie de sprijinul tău material și moral în chestiunile lor personale, dar și în activitățile voastre comune. Este bine să le fii alături și să te bucuri de tot ce aveți de realizat împreună. Finalul săptămânii aduce noutăți parteneriale.

Leu – Ai spor în rezolvarea demersurilor patrimoniale, dar și în discuțiile cu membrii familiei. Se recomandă prudență, deoarece sunt posibile răsturnări de situație deosebite în relațiile cu ceilalți. Finalul săptămânii aduce treburi de rutină.

Fecioară – Noutăți în relațiile cu anturajul apropiat, dar și în segmentul domestic. Este nevoie de o reorientare a scopurilor personale și de o curățenie drastică printre persoanele cărora le acorzi încredere. Sfârșitul săptămânii conturează distracții și aventuri.

Balanță – Cheltuielile îți pot destabiliza bugetul pentru multă vreme, de aceea fii prudent și urmează o listă clară și strictă. Există riscul să achiziționezi bunuri sau servicii nemulțumitoare. Sfârșitul săptămânii te aduce acasă, alături de membrii familei și de neamuri.

Scorpion – Ocupă-te de treburile tale personale, stabilește-ți planuri de îngrijire corporală, dar și întâlniri cu prietenii și vizite în locuri dragi. Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că ar fi bine să lași grijile deoparte. În weekend se întrezăresc întâlniri cu prietenii sau călătorii pe distanțe scurte.

Săgetător – Ești tulburat, însă este greu de deslușit ce anume te nemulțumește. Probabil că este un cumul de stări, trăiri și emoții adunate de multă vreme, iar acum ies la iveală. Fii prudent în privința sănătății. Weekend-ul aduce cheltuieli, însă te vei simți bine alături de cei dragi.

Capricorn – În urma evenimentelor în care ai fost, și mai ești încă implicat, alături de prieteni sau de colegi de serviciu te vei hotărî să renunți, atât la unii cât și la unele acțiuni sau proiecte comune. Sunt zile tensionate, așa că retrage-te din forfota cotidiană, întoarce-ți privirile spre propria ta persoană și gândește-te pe îndelete la tine.

Vărsător – Imaginea ta publică, dar și relațiile cu șefii sau cu autoritățile în general vor suferi modificări subtile, însă suficient de puternice încât să realizezi că se petrece ceva dincolo de aparențe. Ai nevoie de oameni noi și de cu totul alte planuri de viață.

Pești – Intențiile îți pot fi zădărnicite de situația financiară sau de mofturile celor dragi. Totuși vei găsi soluții bune pentru a te descurca onorabil cu toate. Weekend-ul anunță dialoguri și întâlniri cu prietenii. Evită să le povestești multe și mărunte despre tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 1 =