CREȘĂ NOUĂ ÎN PIATRA NEAMȚ

0
276
Sursa: Agerpres

O nouă creşă va fi deschisă, astăzi, în municipiul Piatra-Neamţ, pentru 76 de copii din cartierul Mărăţei.
Clădirea creşei a fost reabilitată şi modernizată în cadrul unui proiect european cu o finanţare de aproximativ 2 milioane de lei. În cadrul contractului au fost realizate lucrări de reabilitare termică a elementelor de anvelopă a clădirii, reabilitarea sistemului de încălzire si furnizare a apei calde de consum, instalarea sistemelor de climatizare, modernizarea instalaţiilor de iluminat şi amenajări exterioare. Totodată, în proiect a fost prevăzută achiziţia de dotări necesare funcţionării: mobilier, materiale didactice şi jucării, electronice şi echipamente IT, veselă şi diverse amenajări.

Totodată, în Piatra-Neamţ au început lucrările la Centrul de zi tip creşă „Primii Paşi”, în cadrul unui proiect în valoare de 7 milioane de lei cu fonduri de la bugetul local.Proiectul prevede reabilitarea unei centrale termice dezafectate şi transformarea acesteia într-o creşă pentru 76 de copii.

Conducerea primăriei a semnat, anul acesta, încă două contracte de finanţare pentru construcţia a două noi creşe, în Cartierul Văleni şi pe strada Mihai Viteazu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 10 = 20