TIPURI DE NUCI ȘI BENEFICIILE ACESTORA

0
77

Este greu de crezut că ceva care are un gust atât de bun este, de asemenea, bogat în nutrienţi vitali, care sunt atât sănătoşi şi necesari organismului.

NUCI PECAN

Nucile pecan sunt incredibil de benefice pentru sănătatea oaselor şi calmează şi ameliorează simptomele comune ale sincromului premenstrual. De asemenea, sunt bogate în antioxidanţi, făcându-le un superaliment care luptă împotriva cancerului.

NUCI (MIEZ DE NUCĂ)

S-ar putea să nu fie preferatele tuturor, dar nu trebuie date la o parte. Să te obişnuieşti să mănânci nuci înseamnă să te lupţi pentru îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi un risc mai mic de boli legate de vârstă.

ARAHIDE

În comparaţie cu rudele lor, ele au cei mai mulţi folaţi. Sunt esenţiale pentru funcţionarea creierului şi pentru sănătatea reproductivă a femeii.

MIGDALE

Conţinutul ridicat de fosfor al migdalelor menţin densitatea oaselor şi a dinţilor. În plus, conţine cel mai mult calciu dintre orice nucă, ceea ce face o apărare excelentă împotriva artritei şi osteoporozei.

ALUNE DE PĂDURE

Alunele de pădure sunt binecunoscute pentru creşterea vitaminei E, care aduce beneficii părului, pielii şi unghiilor. Prin urmare, sunt esenţiale pentru prevenirea bolilor legate de vârstă, cum ar fi Alzheimer şi demenţă. În plus, alunele pot îmbunătăţi memoria şi funcţia creierului atunci când sunt consumate zilnic.

FISTIC

Fisticul se va clasa, fără îndoială, printre primele cele mai delicioase nuci pentru mulţi dintre noi. Cu toate acestea, pe lângă calităţile aromatice incontestabile, sunt excelente pentru pierderea în greutate şi sănătatea inimii şi a intestinului.

CAJU

Numele de caju revine ca un hit absolut al sezonului, proprietăţile lor fiind revizuite. Ele nu numai că îm- bunătăţesc circulaţia sângelui şi scad tensiunea arterială, dar au şi proprie- tăţi de combatere a cancerului. În plus, nivelurile ridicate de acizi graşi şi proteine din caju le fac un tratament eficient pentru depresie şi schimbările de dispoziţie.

MACADAMIA

Aceste nuci cu aspect ciudat sunt un adevărat răsfăţ pentru o inimă puternică şi sănătoasă. Deoarece nu conţin colesterol, o porţie medie de macadamia ajută la echilibrarea ni- velului de zahăr din sânge. De ase- menea, dau o mână de ajutor în lupta împotriva inflamaţiei. Chiar şi nucile bogate în calorii ne ajută sănătăţii, deoarece oferă nutrienţi esenţiali, sporesc longevitatea şi ne îmbunătăţesc calitatea generală a vieţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =