AMPLASAMENT NOU PENTRU SALA POLIVALENTĂ

0
247

Amplasament nou, pentru viitoarea sală polivalentă a orașului Buzău! Conducerea Primăriei Buzău a decis ca obiectivul să nu se mai construiască pe terenul unde se află acum Ștrandul Tineretului, ci în altă locație, tot în zona de est a orașului. În ședința Consiliului Local Municipal, din această lună, programată marți, va fi supus la vot un proiect de hotărâre care prevede schimbarea amplasamentului. În caz că va fi adoptat, documentul va fi trimis apoi la Compania Națională de Investiții, instituția care va finanța construcția noii săli de sport a Buzăului.

În locul actualului ștrand, Primăria Buzău va construi un Aqua Park, prevăzut cu zone de agrement dar și un bazin didactic.

Proiectul privind construcția noii săli polivalente a orașului Buzău a fost depus încă de acum doi ani la Compania Națională de Investiții, iar de atunci se așteaptă aprobarea finanțării. Sala de sport va avea o capacitate de 4.000 de locuri și va fi una dintre cele mai moderne din țară. Aici, spre deosebire de actuala sală polivalentă, vor putea fi găzduite și competiții sportive internaționale de anvergură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 60 = 68