HOROSCOP 16-23 SEPTEMBRIE

0
267

BERBEC – debordezi de energie, iar dorinţa de a te ocupa mai mult de tine va fi evidentă. Recomandabil este să-ţi direcţionezi eforturile către lucrurile folositoare ţie, cum ar fi îmbunătăţirea personalităţii, a relaţiilor cu ceilalţi sau îngrijirea corporală.

TAUR – sunt momente bune de a-ţi analiza viaţa şi de a-ţi croi noi direcţii de urmat. Oamenii pe care te-ai bazat până acum pot dispărea din preajma ta. Urmează o perioadă deosebită de a întâlni o persoană de o înaltă ţinută morală, care să-ţi devină ghidul vieţii.

GEMENI – ai nevoie de o reconfigurare totală a modului de abordare a relaţiilor sociale şi a experienţelor de viaţă. Sănătatea este vulnerabilă. Indicat este să te retragi din forfota cotidiană şi să stai de vorbă doar cu propria-ţi fiinţă. Te vei simţi mult mai bine.

RAC – este posibilă o discuţie aprinsă cu un şef, însă cu prudenţă şi discernământ vei reuşi să întorci lucrurile în favoarea ta. Tendinţa este de a-ţi neglija treburile de acasă şi de a te ocupa numai de domeniile vieţii sociale.  Petrece timp cu tine însuţi.

LEU – poţi face demersurile necesare înscrierii la un curs postunivesitar sau poţi susţine examene de finalizare a unui curs. Componenta educaţională este activată de astre, fiind o perioadă bună de a rezolva tot ce ţine de aceasta. Se întrezăresc întâlniri și dialoguri cu multă lume.

FECIOARĂ – relațiile parteneriale se vor reconfigura, atât în plan personal, cât și plan profesional. Există varianta ruperii unor relaţii parteneriale sau a unor colaborări. Rafinarea sufletească va fi subiectul tău favorit şi ar trebui să-i dai curs prin apropierea de domeniile artei, vizionarea unei piese de teatru sau lecturarea unei cărţi spirituale.

BALANȚĂ – sunt posibile dialoguri interesante, rolul lor fiind de a lămuri lucrurile. Recomandabil este să-ţi schimbi atitudinea vizavi de ceilalţi şi să ţii cont şi de părerea lor. Sunt posibile și călătorii îndepărtate pentru studii, pentru muncă sau în scop turistic. La serviciu este multă forfotă.

SCORPION– ești foarte preocupat. Energia vitală este fluctuantă, aşa încât dozează-ţi eforturile. Bine este să găseşti un echilibru între îndatoririle sociale şi cele legate de viaţa ta privată. Partenerul de viaţă ţi-ar putea face reproşuri, însă dreptatea este de partea lui. Lămureşte lucrurile şi fii mai atent.

SĂGETĂTOR – tu dai tonul la veselie şi aventuri. Ai chef de petreceri, însă ceilalţi îți împărtăşesc elanul prea puțin. Sau s-ar putea să te implici în mai multe relaţii amoroase simultan, ceea ce nu este de dorit. Fii mai rezervat şi temperează-ţi reacţiile de moment.

CAPRICORN – elanul cu care faci curăţenie, repari, redecorezi ambientul va fi apreciat de cei dragi. Însă, tendinţa de exagera în tot ce ţine de casă şi familie este destul de mare, aşa încât moderaţia trebuie avută în vedere. Sunt zile bune și pentru a te ocupa de un hobby, cum ar fi pictura sau arta.

VĂRSĂTOR – eşti mai mult pe drumuri. Se pare că vei avea de discutat lucruri importante cu persoanele apropiate. Bine este să ai răbdare şi discernământ, întrucât poţi afla informaţii neplăcute despre cineva drag şi nu toate acestea sunt adevărate. Planurile de călătorii în ţinuturi îndepărtate nu au succes în această perioadă.

PEȘTI – capitolul financiar te preocupă. S-ar putea să primeşti cadouri, recompense sau veşti legate de îmbunătăţirea veniturilor din munca proprie. Bine este să nu dai curs tentaţiei de a cheltui mai mult decât îţi poţi permite, până nu eşti sigur de banii disponibili.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 3 =