LUCRURI BANALE, DAR ESENȚIALE PENTRU UN SEJUR PERFECT

0
257

Când îți plănuiești din timp vacanța de vară este bine să faci o listă cu ceea ce ar trebui să pui în bagaj, pentru a te asigura că te vei bu- cura de zile perfecte în concediul mult așteptat. Iată ce obiecte trebuie să fie pe lista de lucruri ce nu trebuie să lipsească din bagaj.

Ochelari de soare. Ochelarii de soare sunt un accesoriu esențial în concediul de vară. În primul rând, ne protejează ochii de soarele puternic și cu ei ne putem plimba fără probleme chiar și la orele amiezii. Să nu uităm că sunt foarte cool și ne dau un aer mai interesant. Așa că, atunci când îți faci bagajele, asigură-te că îi pui în valiză. Odată ce ajungi la destinație, îți vei da seama că îți sunt extrem de folositori.

Cremă pentru protecție solară. Da, cu toții vrem un bronz uniform, care să dureze, iar cu ajutorul cremelor pentru protecție solară se ajunge la un rezultat și mai bun. În plus, aceste produse creează o barieră împotriva radiațiilor UVB și astfel putem să stăm la soare mai mult timp. Crema cu protecție solară previne arsurile și îmbătrânirea prematură a pielii, printre altele. Deci, ia-ți de acasă crema potrivită – e mai sigur. La destinația ta de vacanță s-ar putea să găsești cu greu una potrivită sau să o cumperi la un preț mai mare.

Kit de prim ajutor. Este esențial să pui în bagaj o mică trusă de prim ajutor, ca să te asiguri că, indiferent cât de multe provocări vei întâlni, vei avea mereu soluția salvatoare la îndemână. Prin urmare, pune în bagaj câteva pansamente sterile, o soluție dezinfectantă și câteva pastile de strictă necesitate, cum ar fi cele împotriva durerilor de cap sau pentru tulburări digestive.

Pelerină de ploaie. O umbrelă poate fi incomodă și îți ține o mână ocupată, însă o pelerină de ploaie, pe lângă faptul că îți va fi mai utilă, pentru că îți va acoperi și hainele, poate fi mai ușor de transportat, mai ales dacă alegi un model compact, de poșetă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 + = 18