TRATAMENT ALTERNATIV PENTRU DURERILE DE SPATE

0
391

Ai dureri mari de spate, dar si dureri articulare şi dureri musculare? Nu te îngrijora! Aproape toţi oamenii, la un moment dat în viaţă, pot experimenta dureri de spate care interferează negativ cu munca, activităţile zilnice sau de agrement ale fiecărei persoane. De menţionat că, în unele cazuri, durerea de spate este o durere temporară, în timp ce în altele poate deveni cronică. Durerile de spate sunt, de fapt, a treia cauză de absentare de la muncă, după gripa normală şi bolile care afectează tractul respirator superior. La persoanele peste 50 de ani, procentul celor cu dureri de spate creşte foarte mult, variind între 60 şi 80%.

DE CE APARE DUREREA DE SPATE?

Vertebrele, muşchii, nervii şi articulaţiile complexe sunt toate structurile corpului care sunt strâns legate de spatele nostru. Prin urmare, durerea este resimţită atunci când există o contracţie a muşchilor, în special din cauza unei coloane vertebrale neantrenate, a obiceiurilor sau a unei posturi proaste. Inflamaţia şi durerea din partea inferioară a spatelui sunt resimţite imediat de către corpul nostru.

CE ESTE DE FĂCUT?

Apelează la factorii naturali de cură! Ai încercat vreodată tratamentele pe bază de apă termală sau pe bază de apă sulfuroasă? Acestea, combinate cu proceduri de fizioterapie, magnetetoterapie, crioterapie şi masaje, ameliorează şi vindecă afecţiunile. În stațiunile balneclimaterice, factorii naturali terapeutici pot fi folosiţi atât în scop preventiv, cât şi în scop terapeutic. Iar starea ta de bine va fi completată de băile termale şi de cele sulfuroase. Mai exact, acestea diminuează depresia şi pesimismul şi îţi oferă o stare de linişte şi confort. Nu e de mirare că vei simţi un corp mai uşor şi mai relaxat, iar orice urmă de tensiune este îndepărtată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

48 + = 51