PRIMARUL CHIȘINĂULUI, VIZITĂ LA BUZĂU

0
249

Autoritățile județene din Buzău și municipalitatea din Chișinău continuă, în acest an, proiectele comune demarate în vara anului trecut, atunci când între cele două părți a fost semnat un acord de înfrățire. Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, și primarul Capitalei Moldovei, Ion Ceban, aflat într-o scurtă vizită la Buzău, au anunțat că pregătesc noi surprize. La vară, mai exact la începutul lunii iunie, va avea loc o nouă ediție a Zilelor Chișinăului la Buzău, eveniment impresionant la care, anul trecut, postul Moldova TV a fost partener media.

Evenimentele din cadrul Zilelor Chișinăului la Buzău nu se vor mai organiza doar în municipiul reședință de județ și în Sărata Monteoru, ca la prima ediție, ci și în alte locații, tabăra de sculptură de la Măgura fiind una dintre opțiuni. Tot în acest an, este programată o ședință comună a Consiliului Județean Buzău și a Consiliului Municipal Chișinău, atunci când vor fi anunțate noi proiecte ce vor fi derulate în comun de către cele două administrații.

În prezent, un scuar în sectorul Botanica din Chișinău se reabilitează cu fonduri alocate de autoritățile județene buzoiene. O delegație condusă de Ion Ceban, primarul din Chișinău, se află, în această perioadă, într-o vizită de lucru în România. Pe lângă vizita la Buzău, conducerea capitalei Modovei a avut  stabilite întrevederi similare și cu șefii administrației locale din Vaslui, Iași și Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + = 16