TURIȘTI STRĂINI LA VULCANII NOROIOȘI

0
339

Minivacanța de Ziua Națională a fost pentru mulți prilej de a evada în natură cu rulota, departe de agitația orașelor. Turiștii cazați în campingul de la poalele Vulcanilor Noroioși o țin tot într-o distracție de câteva zile, în jurul meselor de pe care nu au cum să lipsească fasolea cu ciolan și vinul fiert. Tradiționala mâncare românească i-a dat pe spate și pe străinii veniți să se recreeze în frumosul ținut al Buzăului.

Carla și Silvan sunt doi elvețieni care și-au propus să ne viziteze țara într-un concediu de trei luni. În minivacanța de Ziua națională a României, s-au nimerit pe meleaguri buzoiene, la campingul de rulote de la Vulcanii Noroioși, unde au avut parte de o surpriză din partea gazdelor.  Peste 20 de rulote și autorulote sunt în zona de campare de la poalele Vulcanilor Noroioși, cu turiști atrași de frumusețea zonei și vestea că aici găsesc mâncăruri dintre cele mai gustoase.

În această perioadă, este forfotă în bucătăria campingului pentru ca de pe mesele turiștilor pfticioși să nu lipsească nimic. Turiștii care petrec minivacanța de Ziua Națională în județul Buzău au ales în acest an vizite la Vulcanii noroioși, așezările rupestre de la Aluniș și Bozioru, la Mănăstirea Ciolanu și la multe alte obiective de pe Valea Buzăului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 32 = 41