INCENDIU DE AMPLOARE ÎN ZONA INDUSTRIALĂ

0
401
Sursa foto:Arhivă

Pompierii au fost solicitați să intervină în această seară la un puternic incendiu izbucnit la un depozit de mobilă din Zona Industrială a municipiului Buzău. Apelul a fost făcut în jurul orei 18:00, iar la locul solicitării s-au deplasat de urgență 20 de subofițeri și doi ofițeri cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare, o cisternă și o ambulanță SMURD.

,,Incendiul se manifesta generalizat la depozit, arzând toată mobila din interior, focarul cuprinzând totodată și clădirea invecinată în care erau depozitate materiale textile”, a precizat plt. Vlăduț Pârvu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Neron Lupașcu” al județului  Buzău. Flăcările au cuprins o suprafață aproximativ 250 mp. La acest moment, incendiul,care s-a manifestat cu degajări mari de fum din cauza materialelor combustibile cuprinse de flăcări, a fost localizat și se lucrează la lichidare.

Ca urmare a mobilizării rapide a pompierilor buzoieni, celelalte clădiri învecinate, situate foarte aproape de cea incendiată, au fost salvate împreună cu bunurile ce se aflau înăuntrul acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =