SPITALUL NEHOIU, UNITATE COVID

0
520

Mâine sau cel târziu luni, Spitalul Orășenesc Nehoiu va deveni, oficial, unitate Covid. Anunțul a fost făcut ieri, de către subprefectul județului Buzău, Viorel Holban, în cadrul unei conferințe de presă. Autoritățile de sănătate publică au transmis Ministerului Sănătății, zilele trecute, propunerea de transformare a spitalului din Nehoiu în unitate Covid, iar astăzi este așteptat și răspunsul oficialilor de la minister.

În perioada următoare, spitalul din Nehoiu ar putea fi dotat cu aparatură nouă, cu fonduri de la Ministerul Sănătății. La spitalul din Nehoiu vor fi internați bolnavii cu forme ușoare de coronavirus, mai exact cei care trec de perioada critică și care mai au nevoie doar de câteva zile de internare.

Totodată, spitalul va fi închis pentru bolnavii diagnosticați cu alte afecțiuni decât COVID. Pacienții vor avea la dispoziție doar Ambulatoriul de specialitate. Spitalul orășenesc Nehoiu, condus de medicul basarabean Sergiu Remișovschi, deservește aproximativ 50.000 de persoane din 11 localități de pe Valea Buzăului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

41 + = 47