PERCHEZIȚII ÎNTR-UN DOSAR PENAL DE TRAFIC DE DROGURI DE RISC ȘI COMERCIALIZARE DE SUBSTANȚE SUSCEPTIBILE A AVEA EFECTE PSIHOACTIVE

0
479

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Buzău, au efectuat astăzi 24 de percheziții domiciliare, în Buzău, Galați și București, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și efectuare de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv. Din cercetări a reieșit că, din vara anului 2020 până în prezent, 17 persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 32 de ani, s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc și substanțe cu efect psihoactiv de la 3 persoane din Galați și București, pe care le-ar fi vândut în Buzău.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite mai multe cântare și grindere utilizate pentru porționarea substanţelor, aproximativ 100 g de canabis, 50 g substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv, mai multe telefoane mobile și 3.700 de lei. Au fost puse în executare 18 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Buzău, pentru audieri. La activități au participat și polițiști ai brigăzilor de combatere a criminalității organizate Ploieşti și București, polițiști ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, precum și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău și Gruparea Mobilă de Jandarmi Ploiești. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 1 =