FOST OM AL LEGII, ALTERCAȚIE CU POLIȚIȘTII

0
380

Scene de o violență ieșită din comun s-au derulat, zilele trecute, pe scara unui bloc din Buzău, protagosnist fiind chiar un fost polițist. Conflictul a pornit în apartamentul în care pensionarul MAI, în vârstă de 51 de ani, locuiește împreună cu mama sa, o femeie de 70 de ani, și cu fiul său, de 12 ani. Urletele din casă i-au determinat pe vecini să sune la 112.

Echipajul de Ordine Publică sosit la intervenție s-a convins repede că bărbatul și fiul acestuia s-au fi manifestat agresiv față de femeia de 70 de ani și au decis să ia măsuri. Locatarul recalcitrant a refuzat colaborarea cu agenții de poliție sosiți în urma apelului, iar aceștia au recurs la imobilizarea persoanei. În timp ce era încătușat de către mai tinerii săi colegi, fostul polițist a reacționat extrem de agresiv, lovind cu piciorul pe unul dintre agenți.

Reprezentanții Poliției Buzău precizează că atât bărbatul de 51 de ani, cât și fiul acestuia, au fost preluați de o ambulanță și internați la spitalul de psihiatrie, respectiv la secția pentru psihiatrie infantilă, unde vor fi supuși unor investigații medicale. Femeia vătămată, mama fostului polițist, a refuzat emiterea unui ordin de protecție. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, lovire și alte violențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 86 = 91