« SCURT PE 2 », EDIȚIA 500

0
502

Publicația « Scurt pe 2 », parte a Grupului Media TV Sat, a ajuns la ediția cu numărul 500. Din 17 decembrie 2010, dată la care a fost scos de sub tipar primul  exemplar, « Scurt pe 2 » a devenit un nume consacrat pe piata media buzoiană, fiind cea mai așteptată publicație de weekend. Conținutul editorial complex, condițiile grafice și hârtia de calitate lucioasă au făcut ca « Scurt pe 2 » să devină prima publicația buzoiană quality cu frecvență săptămânală.

În fiecare zi de vineri, « Scurt pe 2 » ajunge la toate chioșcurile de ziare din Buzău și Rm. Sărat cu cele mai importante subiecte locale, interviuri în exclusivitate, cele mai pertinente sfaturi practice și cu întreaga agendă de evenimente artistice și culturale de pe plan local. Publicația « Scurt pe 2 » include suplimentul gratuit de anunțuri « Talciocul buzoian », o veritabilă piață de mică și mare publicitate pentru aproape toate domeniile. « Talciocul buzoian » cuprinde și un talon care poate fi completat și depus pe loc, urmând ca anunțul să fie publicat gratuit în săptămâna următoare.

Anul acesta, publicația « Scurt pe 2 » a oferit o altă surpriză cititorilor, lansând o nouă versiune a site-ului on-line, mult mai intuitivă și adaptată cerințelor actuale de pe piața media. La ceas aniversar, redacția publicației « Scurt pe 2 », asigură că va rămâne în continuare un partener al societății civile și va aduce noi surprize plăcute cititorilor din tot județul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 4 =