DOUĂ NOI PUNCTE FIXE DE CONTROL VALABILITATE ROVINIETĂ

0
188
Sursa imagine: Arhivă

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) începând de astăzi, vor fi puse în funcțiune pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din România 2 noi puncte fixe de control valabilitate rovinietă, prin intermediul căroră vor fi înregistrate vehiculele care circulă fără achitarea corespunzatoare a tarifului de utilizare (rovinieta), în vederea sancționării cu amenda contravențională, conform prevederilor OG 15/2002 cu modificările și completările ulterioare.

Punctele de control ce urmează a fi puse în funcțiune sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei Naidăs și Vulcani. Astfel, începând de astăzi, vor fi 108 de puncte fixe de control valabilitate rovinietă pe întreaga rețea de drumuri naționale și autostrăzi. Punctele de control fac parte din SIEGMCR, sistemul informatic deținut de CNAIR. Șoferii sunt sfătuiți ca înainte să utilizeze rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi să verifice valabilitatea rovinietei.

Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, CNAIR a pus la dispoziția acestora, pe portalurile web www.cnadnr.ro (secțiunea Verificare Rovinieta) și www.erovinieta.ro un instrument prin care se poate verifica valabilitatea rovinietei, prin introducerea datelor vehiculului (număr de înmatriculare, număr de identificare).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here