SCENARII PENTRU ÎNCEPEREA ȘCOLII, ÎN JUDEȚUL BUZĂU

0
1000
Sursa foto: viva.pl

Inspectoratul Școlar Buzău a început centralizarea datelor primite din partea unităților de învățământ din județ, pentru a alege varianta în care se vor desfășura cursurile începând cu 14 septembrie. În funcție de situația înregistrată în teritoriu, responsabilii din învățământ iau în calcul trei scenarii: varianta cu toți elevii în bănci, varianta hibrid, cu jumătate dintre elevi în bănci și cealaltă jumătate învățând on-line și varianta cursurilor exclusiv on-line.

Conducerea Inspectoratului Școlar precizează că fiecare școală va decide modalitatea de desfășurare a cursurilor în funcție de rata de răspândire a bolii în comunitate. Din datele centralizate până în prezent de către Inspectoratul Școlar Buzău, reiese că cele mai mari probleme sunt în școlile din mediul urban, acolo unde există o criză a spațiilor de învățământ, iar rata de răspândire a coronavirusului este mai mare.

În prezent, în toate școlile buzoiene se fac igenizări și dezinsecții. De asemenea, cadrele didactice caută o formulă eficientă pentru a maximiza numărul de elevi în sălile de clasă, căutând spațiile suplimentare, în care elevii ar putea învăța în noul an școlar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

89 + = 96