BUCUREȘTEAN REȚINUT DE POLIȚIȘTI, DUPĂ CE A SPART O LOCUINȚĂ DIN BUZĂU

0
494

Poliţiştii buzoieni au efectuat ierii o percheziţie domiciliară la locuinţa unui bărbat de 37 de ani din municipiul București, bănuit de comiterea infracțiunii de furt din locuință. Activitatea s-a desfăşurat în baza mandatului de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Buzău. Oamenii legii au găsit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri, sume de bani și seturi de chei despre care există bănuiala că ar fi fost folosite în actele infracționale.

De asemenea, bănuitul a fost condus la sediul Poliţiei. Bărbatul este bănuit că în perioada 18 noiembrie 2019-20 ianuarie a.c., a pătruns prin efracţie, într-o locuință de pe raza municipiului Buzău, de unde a sustras bani, bijuterii de aur și alte bunuri. Prejudiciul a fost evaluat de proprietarul aspartamentului, un buzoian de 34 de ani, la suma de 10.000 de lei.

În aceeași perioadă, bănuitul a încercat săvârșirea unei fapte similare pe raza municipiului București, fără a sustrage însă vreun bun din locuință în acest caz. Poliţiştii au luat împotriva bănuitului măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru furt calificat și tentativă la furt calificat şi continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 24 = 29