Spune DA redeschiderii Policlinicii Spitalului Râmnicu Sărat!

0
1605

Peste o sută de mii de locuitori ai orașului Râmnicu Sărat  și din localitățile învecinate, depind de tratamentele și de serviciile medicale de urgență din Ambulatoriul Spitalului Municipal, închis odată cu transformarea spitalului în unitate suport pentru tratarea pacienților cu COVID 19. Redeschiderea Policlinicii din Râmnicu Sărat  este vitală pentru bolnavii cronic, dar și pentru cei care au nevoie de îngrijiri de urgență, atât timp cât Spitalul Municipal nu poate trata decât bolnavii cu coronavirus.

Spune DA redeschiderii Ambulatorului Spitalului Râmnicu Sărat, pentru sănătatea copiilor, tinerilor și bunicilor care au nevoie de tratamente medicale și îngrijiri de specialitate!

Spune DA redeschiderii Policlinicii din Râmnicu Sărat, pentru a salva vieți!

Fii alături de noi și semnează petițiile inițiate la toate punctele de lucru TVSat din Râmnicu Sărat, la casierii de teren precum și în mediul on-line pe conturile TVSat Media Group!

Spune DA sănătății!

O campanie inițiată de TV Sat Media Group

Împreună va fi bine!

Petitia este on-line si poate fi accesată la următoarele link-uri: https://www.petitieonline.com/spune_da_redeschiderii_policlinicii_spitalului_rm_sarat sau https://bit.ly/2z6ydtz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

50 + = 55