CE TRENURI DE CĂLĂTORI VOR FI REPUSE ÎN CIRCULAȚIE PENTRU BUZĂU?

0
666

Odată intrarea în starea de alertă, CFR Călători repune în circulaţie, gradual, trenurile de călători în trafic intern şi internaţional a căror circulaţie a fost suspendată/modificată pe perioada stării de urgenţă. Astfel, începând cu data de 1 iunie 2020 vor fi repuse în circulație trenurile de călători pe rutele Constanța – Buzău și Buzău-București Nord și retur.

Persoanele care trebuie să călătorească în următoarea perioadă cu trenul, sunt obligate să respecte toate prevederile autorităților legate de circulație, de prevenire și control a virusului SARS-CoV-2, regulile de comportament și igienă impuse de Ministerul Sănătății, și este important să aibă în vedere recomandările CFR de călătorie pentru a le putea asigura un transport în condiții de siguranță.

Astfel, la bordul trenurilor CFR Călători, masca de protecție este obligatorie! Mănușile de unică folosință sunt recomandate. Iar la urcarea în vagoane, pasagerii vor fi îndrumați să păstreze distanța între ei. Măsurile de salubrizare și dezinfecție a trenurilor, stabilite și aplicate pe perioada stării de urgență, se mențin. Filtrele de aer ale instalațiilor de climatizare vor fi schimbate cu o frecvență și mai mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

22 + = 31