8 NOI CAZURI DE CORONAVIRUS, LA NIVELUL JUDEȚULUI BUZĂU!

0
568
Sursa foto: DSU / Facebook

Buzăul înregistrează la acest moment 61 de cazuri confirmate cu coronavirus, 8 în ultimele 24 de ore. Conform ultimelor date venite de la Direcția de Sănătate Publică, 6 persoane din Râmnicelu – trei adulți și trei minori, membri ai aceleiași familii – au fost depistate cu coronavirus și au fost internate la spitalul din Râmnicu Sărat. Pacienții sunt contacți ai tânărului de 30 de ani din Râmnicelu care a mers la Spitalul Județean Focșani pentru un consult și ulterior a fost confirmat cu coronavirus. Cei 6 pacienți sunt asimptomatici și fac parte din aceeași familie.

Tot la Spitalul din Râmnicu Sărat a fost transferat și un bărbat revenit din Marea Britanie, care a intrat în carantină într-unul din centrele amenajate la nivelul județului.  Ultimul pacient este un copil de 10 ani, nepotul pacientei cu numărul 42, o bătrână de 68 de ani din municipiul Buzău. Băiatul a fost transferat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. Ancheta epidemiologică este în desfășurare pentru stabilirea tuturor contacților.

Potrivit datelor furnizate, astăzi, de către Grupul de comunicare strategică, în județul Buzău, se află în carantină un număr de 227 de persoane. Pentru alte 202 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 4 = 5