TÂNĂR DE 19 ANI DIN MEREI ARESTAT PREVENTIV PENTRU VIOL CALIFICAT ȘI FURT CALIFICAT

0
557

Polițiștii de la Secția de poliție rurală Merei au fost sesizați în noaptea de 13/14 aprilie de către un localnic despre faptul că în noaptea precedentă, o bătrână de 78 de ani a fost victima unui viol. Totodată, administratorul unei societăți comerciale de pe raza comunei a sesizat că în aceeași noapte persoane necunoscute i-au sustras bani și bunuri din magazin, în valoare de aproximativ 600 lei. Poliţiştii au demarat cercetările pentru depistarea acestuia, stabilind că ar fi vorba despre un tânăr de 19 ani din Merei, care a fost prins de oamenii legii la câteva ore de la sesizarea faptei.

În urma cercetărilor a rezultat că tânărul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, s-ar fi deplasat în cursul nopții la sediul magazinului pentru a-și cumpăra țigări. Întrucât era închis, acesta l-a spart și a furat mai multe bunuri și suma de bani din încasări. Ulterior, s-ar fi deplasat la imobilul bătrânei, care îi era și rudă și ar fi manifestat intenția de a înnopta la locuința acesteia. Întrucât bătrâna a refuzat, tânărul ar fi agresat-o și, prin constrângere, ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta.

Prejudiciul în cazul infracțiunii de furt a fost recuperat și restituit administratorului societății comerciale. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru viol calificat și furt calificat, iar împotriva bănuitului a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Tânărul a fost prezentat parchetului cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și urmare sesizării instanței, judecătorul de drepturi și libertăți a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 48 = 50