RÂMNICENII S-AU SĂTURAT DE IZOLARE

0
692

Acest lucru se observă la Râmnicu Sărat unde în ultimele zile s-a înregistrat o creștere accentuată a traficului rutier și pietonal. Tot mai multe persoane ignoră Ordonanțele Militare și, pe baza declarațiilor pe propria răspundere, ies din casă fără a ține cont că în joc este atât sănătatea lor, cât și a celorlalți. Primarul din Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan, le reamintește cetățenilor că trebuie să respecte toate regulile impuse, să limiteze ieșirile din casă și să se aprovizioneze de la magazinele apropiate de locuință. Doar așa, spune edilul, pot evita îmbolnavirea și o eventuală răspândire a noului coronavirus.

De mâine, în municipiul Râmnicu Sărat se vor institui noi măsuri. Comitetul Local pentru Situații de Urgență a dispus ca accesul cetățenilor în spațiile închise, să se realizeze numai cu mijloace de protecție a feței. Astfel, în instituțiile publice, piețe, farmacii, șantiere, gară, autogară, mijloace de transport accesul oamenilor este interzis dacă nu poartă o mască, eșarfă, fular  sau alte mijloace de protejare a feței.

De asemenea, agenții economici trebuie să afișeze în locuri vizibil obligativitatea cetățenilor de a respecta măsurile impuse. Pe parcursul weekendului, Poliția Municipală, cea Locală, dar și celelalte efective de sprijin vor verifica dacă în oraș se respectă măsurile luate la nivel central și local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 87 = 96