IPJ BUZĂU: PROGRAM SCHIMBAT LA SERVICIUL RUTIER, CAZIER JUDICIAR, STATISTICĂ ȘI EVIDENȚE OPERATIVE

0
6219

În vederea reducerii riscurilor îmbolnăvirii cu noul coronavirus COVID 19, programul de lucru cu publicul la nivelul compartimentelor cu astfel de atribuții în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău a suferit modificări, începând cu data de 13 martie. Astfel:

SERVICIUL CAZIER JUDICIAR, STATISTICĂ ȘI EVIDENȚE OPERATIVE

Noul program se regăsește și pe site-ul unității, la secțiunea https://bz.politiaromana.ro/ro/utile/informatii-cazier.

  1. Modificarea programului de lucru cu publicul la ghișeul Serviciului Cazier judiciar, Statistică și Evidențe Operative, începând cu data de 13.03.2020, după cum urmează:

2. Modificarea programului de lucru cu publicul la ghișeele eliberări certificate cazier judiciar de la Poliția Municipiului Râmnicu Sărat și Polițiile Orășenești Pătârlagele și Pogoanele începând cu data de 13.03.2020, după cum urmează:

Râmnicu Sărat

SERVICIUL RUTIER

Noul program se regăsește și pe site-ul unității, la secțiunea https://bz.politiaromana.ro/ro/structura/inspectoratul-de-politie-judetean/serviciul-rutier.

BIROUL ARME, EXPLOZIVI ȘI SUBSTANȚE PERICULOASE

Noul program de lucru cu publicul este joi, între orele 09:00 – 12:00 și se regăsește și pe site-ul unității, la secțiunea https://bz.politiaromana.ro/ro/structura/inspectoratul-de-politie-judetean/biroul-arme-explozivi-si-substante-periculoase.

Buzoienilor le este recomandat să se adreseze pentru depunerea/eliberarea documentelor de către Inspectoratul de Poliție Județean în intervalele orare comunicate și numai în situațiile de maximă necesitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 21 = 29