INCONŞTIENŢA NU ARE LIMITE! TREI INFRACȚIUNI COMISE ÎN ACELAȘI TIMP DE UN ȘOFER BUZOIAN, OPRIT ÎN TRAFIC DE POLIȚIȘTI

0
564

Polițiștii buzoieni au reținut recent un buzoian de 27 de ani pentru infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Tânărul a fost depistat pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din municipiul Buzău și a fost scos din trafic pentru că nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului. Ulterior testării cu aparatul etilotest, polițiștii au constatat că tânărul consumase și alcool, aparatul indicând în cazul său o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În continuarea verificărilor, oamenii legii au stabilit că buzoianul avea și dreptul de a conduce suspendat, întrucât a mai fost depistat conducând sub influența băuturilor alcoolice. Și pentru a întregi spectrul infracțional, în urma verificării în bazele de date, a reieșit că autoturisml la volanul căruia a fost depistat, avea montate plăcuțele de înmatriculare ale altui autoturism.

Șoferului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata”, “conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare. Față de buzoian s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 5 =