PREGĂTIRI DE BRANȘARE, ÎN UNELE CARTIERE DIN RÂMNICU SĂRAT

0
1041

Locuitorii cartierelor Anghel Saligny, Extindere Slam Râmnic și Alecu Badgat din municipiul Râmnicu Sărat, care vor să se branșeze la rețelele de naturale și curent electric, trebuie să facă toate demersurile în perioada imediat următoare. Primarul municipiului, Sorin Cîrjan afirmă că, atât lucrările de extindere a rețelei de gaze, cât și cele de extindere a rețelei electrice în Bariera Focșani vor demara în această primăvară.

Prin urmare, locuitorii din cele 3 cartiere trebuie să se informeze din timp la Primărie și să urmeze toți pașii necesari pentru a se branșa la rețeau de gaze. După extinderea retelei de gaze, străzile din zonele respective vor fi asfaltate iar alte branșări ale locuitorilor vor fi interzise pentru o perioadă de cinci ani.

Edilul mai precizează că, până la sfârșitul lunii martie, va fi finalizată și extinderea rețelei electrice în cartierul Bariera Focșani. De asemenea, cetatenii trebuie sa se informeze din timp și să aibă toate documentele de branșare pregatite. Pentru a afla mai multe informatii cu privire la documentele și pasii necesari branșărilor, locuitorii se pot adresa Primariei Râmnicu Sărat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

70 + = 79