ACȚIUNE ÎN FORȚĂ A MASCAȚILOR BUZOIENI PENTRU PRINDEREA UNOR HOȚI DIN LOCUINȚE

0
291
Sursa foto:Arhivă

Update: Cei doi bucureșteni de 54, respectiv 62 de ani, care comis furturi din locuinţe de pe raza mai multor județe, au primit mandat pentru 30 de zile.

Știrea inițială: Poliţiştii buzoieni, de la Serviciul de Investigații Criminale, susținuți de Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au reuşit identificarea a doi bărbaţi bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt din locuinţe, de pe raza municipiului Buzău. În fapt, din cercetări a reieşit că în perioada octombrie-decembrie 2019, cei doi bărbaţi, de 54, respectiv 62 de ani, ambii din București, ar fi comis furturi din locuinţe de pe raza mai multor județe.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii buzoieni, cei doi bărbaţi, au fost opriţi în trafic, la ieșire din municipiul Buzău, în timp ce se deplasau cu un autoturism. Asupra acestora au fost identificate ustensile şi chei false pentru deschiderea yalelor de apartament, precum şi bani. Ulterior depistării, un buzoian de 40 de ani a sesizat că din locuință i-a fost sustrasa suma de aproximativ 3000 de lei, cei doi bucureșteni fiind bănuiți de comiterea faptei.

Ca urmare a administrării probatoriului, ieri, faţă de cei doi bărbaţi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea probării întregii activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here