PETRECĂREȚII, ATENȚIONAȚI DE POMPIERI!

0
716

Se anunță ploi în prima și a doua zi de Paște, dar vremea se va îmbunătăți în zilele de marți și miercuri, când românii sărbătoresc Ziua Muncii. În acest context, pompierii le recomadă buzoienilor care merg la iarbă verde, dar și celor care se duc la biserică, în noaptea de Înviere, să fie precauți, pentru a evita producerea unor evenimente nedorite. Aproximativ 250 de angajați ai ISU Buzău vor fi la datorie, de sărbători, gata să intervină în caz de nevoie.

Meteorologii anunță vreme ploiasă  în prima și a doua zi de Paște, cu temperaturi în jurul valorii de 22 grade Celsius. Vremea se va îmbunătăți în zilele de 30 aprilie și 1 Mai, așa că este de așteptat ca buzoienii să meargă în număr mare la picnic. Pentru a evita izbucnirea unor incendii de vegetație, pompierii le recomandă petrecăreților să fie atenți atunci când aprind grătarul.

De asemenea, pentru că în ultimii ani au avut loc numeroase incidente, în noaptea de Înviere, provocate de lumânările nesupravegheate, pompierii le recomandă buzoienilor care merg la biserică în zilele de Paște să fie precauți.

Pentru minivacanța de Paște și 1 Mai, aproximativ 250 de pompieri vor fi pregătiți să intervină în situații de urgență, în zonele în care vor fi organizate evenimente publice de amploare, principalele priorități fiind acordarea ajutorului medical de urgență și stingerea incendiilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + = 2