PREGĂTIRI PENTRU BUZĂU FEST 2019

0
2565
Foto: Arhivă

Vara va debuta, la Buzău, cu o mega sărbătoare: ediția a III-a a „Buzău Fest,” eveniment organizat de Consiliul Județean Buzău, în perioada 31 mai – 3 iunie. Ca și la edițiile precedente, cele mai multe evenimente din cadrul „Buzău Fest” vor avea loc în stațiunea Sărata Monteoru, pe terenul de fotbal din localitate.

Spre deosebire de edițiile anterioare, în cadrul festivalului „Buzău Fest” vor fi organizate şi evenimente pentru copii cu ocazia zilei de 1 Iunie. Din acest motiv, Consiliul Judeţean va aloca suma de 350.000 de lei, cu 150.000 de lei mai mult faţă de anul trecut. De ziua lor, organizatorii le-au pregătit copiilor o mare surpriză. În Sala sporturilor din Buzău, va avea loc un spectacol susținut de Gașca Zurli iar intrarea va fi liberă.

Pe timpul festivalului, Consiliul Judeţean va pune la dispoziţia buzoienilor autobuze pentru a asigura transportul în staţiune a celor care nu dispun de maşini personale. Autobuzele vor efectua curse regulate gratuite între municipiul Buzău şi staţiunea Sărata Monteoru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

45 + = 46